Menu
Your Cart

Printeronderhoud RSS Feed

05 jan. De printer print met strepen
Johan 2 5448
De printer print met strepen Uw printer print opeens met strepen op het papier. Gelukkig is dit meestal eenvoudig te verhelpen. Een printer kan strepen geven als de inkt en toner op is, maar het kan ook aan de printer zelf liggen. Hieronder vindt u de meest voorkomende oorzaken en de bijbehorende oplossingen. 1. Uw printer print met strepen? Check ..
28 dec. De printerkop van uw printer reinigen
Johan 0 8797
De printerkop van uw printer reinigen Een printer is een heel handig apparaat. Toch kan het ook wel eens voor frustratie zorgen. Iedereen kent het wel, zo uit het niets krijgt u een vage afdruk met allemaal strepen. Of er missen ineens een aantal letters.U controleert natuurlijk eerst de inktcartridges maar die blijken nog lang niet leeg te z..
22 dec. Hoe kunt u uw inktcartridge op de juiste manier onderhouden?
Dennis 1 3497
Uw inktcartridges op de juiste manier behandelen en installeren is geen  exacte wetenschap, maar het kan u helpen geld te besparen en uw printer gelukkig en gezond te houden. Een paar eenvoudige stappen bij het vervangen van inktcartridges maken een enorm verschil dat resulteert in een betere afdrukkwaliteit en inkt die langer meegaat, en ook erger..
12 dec. Hoe vervang ik een toner in een laserprinter?
Dennis 0 7900
Laserprinters raken na langdurig gebruik uiteindelijk door hun toner heen. Als u ze snel en correct kunt vervangen, kunt u sneller weer aan het werk. Als u wilt leren hoe u een tonercartridge in een laserprinter vervangt, volg dan deze stappen.De stappen      1 Open de printerklep om bij de tonercartridges te kunnen.    2    Verwijder de drum uit d..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Nieuws

Hieronder vind je nieuws over printers, inktpatronen en toners
We maken gebruik van cookies en andere gelijkwaardige technologieën om je sitebezoek en de functionaliteit van de site te verbeteren. zie onze Privacy statement.