Menu
Your Cart

Nieuws RSS Feed

07 mrt. Inkttanks vs. Inktpatronen: Wat is beter?
J. 0 349
Kiezen tussen een printer die een inkttank gebruikt of inktcartridges kan overweldigend zijn. Hier lees je hoe je de beste koopbeslissing kunt nemen.Wist je dat de gemiddelde gebruiker van inktpatronen bijna evenveel uitgeeft aan zijn eerste set vervangende inktpatronen, als aan zijn printer?Een voorbeeld: de HP DeskJet 3760 Inkjetprinter..
03 nov. Webwinkelkeur lidmaatschap
J. 0 47
Inktentonervoordeel is aangesloten bij WebwinkelKeur.Sinds 03-11-2022 is Inktentonervoordeel door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Inktentonervoordeel voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Inkten..
04 jul. Hoe kunt u uw inktcartridge op de juiste manier onderhouden?
J. 0 2742
Uw inktcartridges op de juiste manier behandelen en installeren is geen  exacte wetenschap, maar het kan u helpen geld te besparen en uw printer gelukkig en gezond te houden. Een paar eenvoudige stappen bij het vervangen van inktcartridges maken een enorm verschil dat resulteert in een betere afdrukkwaliteit en inkt die langer meegaat, en ook erger..
27 mrt. Waarom heeft een printer kleurencartridges nodig om zwart af te drukken?
J. 0 2048
Je hebt morgen documenten nodig en die wil je nu af gaan drukken. Gelukkig heb je nog een gloednieuwe zwarte cartridge in huis. Dit zou toch makkelijk moeten zijn zou je denken. Helaas is dit niet het geval.Op het moment dat je wilt gaan afdrukken geeft de printer een foutmelding. De kleureninkt dient te worden vervangen. Nu komt natuurlijk de vraa..
24 okt. 15 slimme tips om de printkosten op kantoor te verlagen
J. 0 2890
Vraag het een willekeurig bedrijf en u zult merken dat de meesten het erover eens zijn dat printer verbruiksartikelen er niet goedkoper op lijken te worden. Volgens Canon USA drukt de gemiddelde kantoorbediende ongeveer 60 pagina's per dag af, of 12.000 vellen per jaar.  Met printkosten die gewoonlijk variëren van 2-10 cent per pagina, kunnen de ko..
07 sep. 7 Tekenen dat uw inkjetprinter vervangen moet worden
J. 0 862
Een nieuwe printer kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Sterker nog, als u een nieuwe moet gaan kopen omdat uw oude printer kapot is dan word u daar niet vrolijk van. Als we iets nieuws kopen dan hopen we daar een lange tijd mee te kunnen doen.Toch ontkomt u er soms niet aan om uw printer te vervangen. Op een gegeven moment is deze gewoon op. M..
03 aug. 6 tips om de afdrukkwaliteit van de laserprinter verbeteren
J. 0 1330
De goede eigenschappen van een laserprinter zijn snelle prints, een mooie kleurdichtheid en een scherpe afdrukresolutie. Toch kan het soms wel eens voorkomen dat er wazige documenten uit de printer komen. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Reinig de printer regelmatig Het eerste wat belangrijk is om goede, scherpe afdrukken te ..
13 jul. 5 tips om te besparen op uw inktkosten
S. 0 2161
Tegenwoordig gaat haast alles via de digitale snelweg. Toch moeten er toch nog regelmatig dingen worden uitgeprint. Niet alleen op kantoor maar ook thuis komt u er soms gewoon niet onderuit. Natuurlijk wilt u niet al te veel geld uitgeven aan inkt. Om ervoor te zorgen dat u steeds opnieuw inktcartridges moet kopen kijkt u natuurlijk eerst bij aanko..
29 jun. De printerkop van uw printer reinigen
J. 0 5653
De printerkop van uw printer reinigen Een printer is een heel handig apparaat. Toch kan het ook wel eens voor frustratie zorgen. Iedereen kent het wel, zo uit het niets krijgt u een vage afdruk met allemaal strepen. Of er missen ineens een aantal letters.U controleert natuurlijk eerst de inktcartridges maar die blijken nog lang niet leeg te z..
14 jun. De printer print met strepen
J. 0 2234
De printer print met strepen Uw printer print opeens met strepen op het papier. Gelukkig is dit meestal eenvoudig te verhelpen. Een printer kan strepen geven als de inkt en toner op is, maar het kan ook aan de printer zelf liggen. Hieronder vindt u de meest voorkomende oorzaken en de bijbehorende oplossingen. 1. Uw printer print met strepen? Check ..
01 jun. Hoe vervang ik een toner in een laserprinter?
J. 0 6065
Laserprinters raken na langdurig gebruik uiteindelijk door hun toner heen. Als u ze snel en correct kunt vervangen, kunt u sneller weer aan het werk. Als u wilt leren hoe u een tonercartridge in een laserprinter vervangt, volg dan deze stappen.De stappen      1 Open de printerklep om bij de tonercartridges te kunnen.    2    Verwijder de drum uit d..
14 apr. Is het goedkoper om een nieuwe printer te kopen dan om inkt te vervangen?
J. 0 2290
Is het goedkoper om een nieuwe printer te kopen dan om inkt te vervangen? Het is geen verrassing dat dure inktcartridges de belangrijkste oorzaak zijn van frustraties bij consumenten over printers. Waarom is inkt duurder dan de printer zelf? Het bedrag dat u uitgeeft aan inktcartridges kan gemakkelijk oplopen tot meer dan wat u voor de printer zel..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13
We maken gebruik van cookies en andere gelijkwaardige technologieën om je sitebezoek en de functionaliteit van de site te verbeteren. zie onze Privacy statement.